Random Article


Gratis Mew voor Pokémon DS-Games bij Game Mania

 

Posted 31/01/2016 by

Ter ere van de twintigste verjaardag van Pokémon lanceert Nintendo een internationale actie tijdens de maand februari. Naast Groot-Brittannië, de Verenigde Staten en onder andere Duitsland zal ook het Nederlandse taalgebied van deze actie kunnen profiteren. Van 1 tot en met 24 februari is het mogelijk een gratis Mew te downloaden naar Pokémon X, Pokémon Y, Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire. In België en Nederland zullen zowel digitale als papieren codes worden weggegeven bij het lokale Game Mania-filiaal. Deze versie van de 151e Pokémon uit de originele generatie – traditioneel een van de zeldzaamste Event-Pokémon – zal Level 100 zijn, de Synchronize-ability hebben en standaard de “Pound”-aanval kennen. Geen zorgen, Mew kan naast uiteraard alle Technical Machine- en Hidden Machine-aanvallen ook aanvallen van Move Tutors leren. Gotta catch ‘m all en dankzij deze actie wordt dat gelukkig al iets makkelijker!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.