Random Article


Bekijk de Trailer voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan

 


Posted 26/01/2016 by

Activision en Platinum Games hebben de eerste trailer onthuld voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan, een nieuwe hack ‘n slash videogame rond de gekende ninjaschildpadden. Opnieuw kunnen we heel wat Foot Clan-ninja’s in de pan hakken met Leonardo, Donatello, Raphael en Michelangelo (en dat ook in co-op met 4 spelers). Het is mooi om te zien dat Platinum Games dezelfde door de comics geïnspireerde animatiestijl hanteert als in hun goed ontvangen vorige game Transformers: Devastation.

TMNT: Mutants in Manhattan zal in de zomer verschijnen op PS3, PS4, XBox 360, XBox One en pc.

Alles over de Turtles lees je in onze START TO READ.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.