Random Article


Open World Trailer voor LEGO Marvel’s Avengers

 


Posted 09/12/2015 by

TT Games heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor LEGO Marvel’s Avengers, de spirituele opvolger van LEGO Marvel Super Heroes dewelke de gebeurtenissen van de Avengers-films in een LEGO-jasje steekt. De trailer focust zich op de gigantische open wereld en de verschillende locaties uit de game, namelijk New York City, Asgard, de boerderij van Clint Barton/Hawkeye, Iron Man’s thuisstek in Malibu, een S.H.I.E.L.D.-basis, Sokovia, Zuid-Afrika en Washington, D.C.

Naast de Avengers-leden uit de films zal de game ook tal van personages zien opduiken die (nog) niet in het Marvel Cinematic Universe zitten. Yep, zelfs de gigantische draak Fin Fang Foom is speelbaar!

LEGO Marvel’s Avengers verschijnt op 27 januari 2016 voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita, Wii U, Nintendo 3DS en PC.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.