Random Article


Joe Madureira trekt naar Kickstarter voor Battle Chasers: Nightwar

 


Posted 09/09/2015 by

In februari kwam het nieuws naar buiten dat Joe Madureira zich weer zou storten op Battle Chasers, zijn comic die hij van 1998 tot 2001 publiceerde onder de vlag van Wildstorm en Image Comics. Hij was van plan om het verhaal af te maken en om een nieuwe serie op te starten met verhaallijntjes van drie delen die ook zouden dienen als prequel voor een videogame. Van de comic horen we nog steeds niets, maar er wordt wel gewerkt aan een videogame.

Joe Madureira heeft een aantal professionals rond zich heen verzameld en is onder de noemer Airship Sydicate een nieuwe studio begonnen om een game rondom Battle Chasers te maken. Het genre van het spel, getiteld Battle Chasers: Nightwar, ligt voor de hand. Madureira heeft er immers geen geheim van gemaakt dat hij een liefhebber is van de Japanse RPG’s uit de vroege jaren negentig…

battlechasers-kickstarter b

Airship Syndicate trekt nu naar Kickstarter om de financiering van het spel rond te krijgen. Ze mikken op een half miljoen dollar. Het spel zal aanvankelijk verschijnen op de pc en de Macintosh, maar wanneer er voldoende geld binnenkomt dan zullen er ook versies voor de consoles XBox One en PlayStation 4 worden ontwikkeld.

Zin om bij te dragen? Bezoek de Kickstarter hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.