Random Article


Batgirl steelt de show in Batman: Arkham Knight “A Matter of Family” DLC

 


0
Posted 08/07/2015 by

Batman: Arkham Knight, het sluitstuk van de bejubelde videogametrilogie van Rocksteady Studios rond DC‘s Dark Knight, ligt nu in de winkelrekken en het verhaal van deze versie van de Batman is voorbij. Tijd voor nog wat uitbreidende DLC dus! Warner Bros. Interactive heeft een trailer vrijgegeven voor “A Matter of Family”, een DLC-pack waarin Batgirl (Barbara Gordon) de hoofdrol speelt. Het verhaal is een prequel tot de gebeurtenissen van de eerste game Batman: Arkham Asylum (2009). Barbara is hier nog te zien als Batgirl, vooraleer The Joker haar in een rolstoel deed terechtkomen en ze een nieuwe carrière als Batman’s sidekick startte als zijn tech-partner Oracle.

In het lichtjes door The Killing Joke (1988) geïnspireerde verhaal nemen The Joker en Harley Quinn (hier nog in haar klassieke Batman: The Animated Series-outfit) Barbara’s vader commissaris James Gordon gevangen. Indien de Batman opdaagt, wordt Gordon meteen vermoord. Aan Babs dus om haar vader te redden.

De Batgirl-DLC valt te downloaden vanaf 21 juli voor PlayStation 4 en XBox One. Tenzij je de Batman: Arkham Knight Season Pass in je bezit hebt, dan kan je er al op 14 juli mee aan de slag. Onze review van de nieuwste Batman-game lees je hier.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.