Random Article


Batman: Arkham Knight – “Be The Batman” Trailer

 


0
Posted 21/05/2015 by

Warner Bros. Interactive en DC Entertainment hebben een nieuwe, live-action trailer vrijgegeven voor Batman: Arkham Knight, het derde en laatste deel in de bejubelde videogametrilogie van Rocksteady Studios. De trailer toont hoe inspirerend DC’s Dark Knight kan zijn voor de spelers.

Batman: Arkham Knight zal één laatste strijd tonen tussen Batman en de Scarecrow om de ziel van Gotham City, met de mysterieuze Arkham Knight in het midden. De game ligt vanaf 23 juni in de winkelrekken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.