Random Article


Batgirl speelbaar in Batman: Arkham Knight Season Pass

 

1
Posted 03/05/2015 by

Nadat eerder al geweten was dat we naast Batman en het besturen van de Batmobile, ook met Nightwing, Robin, Azrael, Catwoman, Red Hood en Harley Quinn kunnen spelen in Batman: Arkham Knight, komt er daar nu nog eentje bij. In een downloadbaar DLC-pack kunnen we spelen met Barbara Gordon als Batgirl. Dit verhaal vormt een prequel tot de gebeurtenissen van de Arkham-games, waarin we Barbara al in haar rolstoel tegenkomen als Oracle.

Het DLC-pack behoort tot de Season Pass voor Batman: Arkham Knight. Andere hierin beschikbare DLC-pakketten zijn The Season of Infamy, waarin je als Batman Gotham City vrijwaart van legendarische superschurken, Gotham City Stories, waarin je met Batman’s partners speelt, en Legendary Batmobiles, waarin je doorheen de straten van Gotham kan chasen in verschillende versies van de Batmobile. Tevens zijn er ook tal van nieuwe Crimefighter Challenge Maps en Character Skins.

Batman: Arkham Knight is de afsluiter van de bejubelde videogametrilogie rond DC‘s Dark Knight van Rocksteady Studios en Warner Bros. Interactive. De game komt op 23 juni naar PS4, XBox One en pc.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One Comment


  1. avatar
     
    CriminalCore28

    Cool! Alleen de prijs van 40 euro’s voor deze season pass is er ver over!!! Denk dat ik ga wachten op de GOTY-versie

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.