Random Article


Nieuwste “All Who Follow You” Trailer voor Batman: Arkham Knight

 


1
Posted 27/04/2015 by

Rocksteady Studios en Warner Bros. Interactive hebben de nieuwste trailer voor Batman: Arkham Knight vrijgegeven. Het derde en laatste deel in de bejubelde videogamereeks rond DC‘s Dark Knight komt eraan op 23 juni 2015 en dat op pc, PlayStation 4 en XBox One.

De trailer focust zich op de partners en handlangers van de Caped Crusader, waaronder commissaris Gordon, Oracle, Lucius Fox, Alfred Pennyworth, maar ook Nightwing, Robin, Catwoman en Azrael. In het filmpje zien we ook Dual Play, waarbij je tijdens het vechten kan wisselen tussen Batman en één van zijn partners.

Het verhaal draait rond de strijd tussen Batman en de Scarecrow, dewelke een hoop bekende vijanden heeft samengebracht om de Caped Crusader voor eens en altijd te verslaan. Ook ziet de game het debuut van de Arkham Knight, een vooralsnog mysterieuze nieuwe en originele vijand.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One Comment


 1. avatar
   
  CriminalCore28

  i dunno… iemand anders die vind dat Tim Drake er een beetje freaky uit ziet? Beetje het uncanny valley-probleem. Maar dat zal wss wel aan mij liggen.
  En where the hell is Jason Todd…? Zou deze ook niet bij de bat-family moeten zijn?
  Maar ben super hyped hoe dan ook, en kan niet wachten om deze eindelijk te spelen!!

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.