Random Article


Batman: Arkham Knight wederom uitgesteld

 

0
Posted 23/03/2015 by

Batman: Arkham Knight, het derde en laatste deel in de bejubelde videogamereeks van Rocksteady Studios rond DC‘s Dark Knight, wordt wederom vertraagd. Gelukkig draait het maar om enkele weken. De afsluiter van de Batman: Arkham-saga komt eraan op 23 juni 2015 en dus niet 2 juni zoals eerder vermeld. De game zal overal ter wereld gelijktijdig uitgebracht worden.

Hieronder kan je een nieuwe gameplaytrailer zien. Batman: Arkham Knight ziet Scarecrow een hoop Batman-vijanden en de nieuwe mysterieuze Arkham Knight samenbrengen om de Dark Knight eens en voor altijd te verslaan… De game komt eraan op 23 juni 2015 en dat op pc, PlayStation 4 en XBox One.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.