Random Article


The (Suicide) Squad infiltreert vanaf vandaag LEGO Batman 3: Beyond Gotham

 


0
Posted 03/03/2015 by

TT Games en Warner Bros. Interactive hebben een trailer vrijgegeven voor het The Squad DLC Pack van LEGO Batman 3: Beyond Gotham. In deze extra downloadable content draait het allemaal rond de Suicide Squad, DC Comics‘ team black-ops supervillains bestaande uit o.a. Deadshot, Deathstroke, Harley Quinn en Captain Boomerang. Zij moeten in de gevangenis van Belle Reve een infiltrant opsporen, dewelke gevoelige informatie heeft rond hun leidster Amanda Waller. Vermits het hier om een LEGO-game draait voor alle leeftijden, wordt er nergens gesproken over de Suicide Squad, maar gewoonweg over “The Squad”.

The (Suicide) Squad DLC is vanaf deze week beschikbaar voor LEGO Batman 3: Beyond Gotham en dat op XBox One en 360, PS3 en 4 en pc.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.