Random Article


Epische Nieuwe Trailer voor Batman: Arkham Knight

 


3
Posted 25/02/2015 by

Niet de mysterieuze nieuwe vijand Arkham Knight, maar de Scarecrow steelt de show in de nieuwste trailer voor Batman: Arkham Knight, de derde en laatste game in de bejubelde videogamefranchise van Rocksteady Studios en Warner Bros. Interactive rond DC‘s Caped Crusader. In het rechtstreekse vervolg op Batman: Arkham City (2011), verzamelt de Scarecrow enkele vijanden van Batman rond zich heen (waaronder The Penguin, Poison Ivy, The Riddler, Harley Quinn en Two-Face). Ook laat hij een plaag los in Gotham City waardoor enkel nog de politie, het gespuis en de Batman overblijven. Een ideale setting voor de donkere afsluiter tot de meest geprezen superheldengamereeks aller tijden…

Batman: Arkham Knight ligt vanaf 2 juni 2015 in de winkelrekken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


3 Comments


 1. avatar
   
  Dantonse

  Prachtige trailer!
 2. avatar
   
  CriminalCore28

  Yeaaaaahhh…. that’s how you make a fricking trailer!!!
 3. avatar
   
  dafalgan

  weet al direct wanneer ik een paar dagjes verlof ga nemen :p

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.