Random Article


LEGO Jurassic World en Marvel’s The Avengers aangekondigd

 

0
Posted 29/01/2015 by

Ze teaseden het al in de recente LEGO Batman 3: Beyond Gotham-videogame, maar Traveller’s Tales/TT Games en Warner Bros. Interactive Entertainment hebben nu officieel bevestigd dat er een LEGO Jurassic World aankomt op tijd voor de nieuwe film van Universal Pictures. Nadat ze eerder al LEGO Marvel Super Heroes maakten, komt er ook een LEGO Marvel’s The Avengers-game, gebaseerd op de twee bioscoopfilms rond Marvel’s grootste superhelden.

LEGO Jurassic World zal uitgebracht worden in juni en overgiet de verhaallijnen van de films Jurassic Park (1993), The Lost World (1997), Jurassic Park III (2001) en Jurassic World (2015) met een LEGO-sausje. LEGO Marvel’s The Avengers verschijnt in de herfst en doet hetzelfde voor de films The Avengers (2012) en de opkomende The Avengers: Age of Ultron (2015). We weten ondertussen wat we hierbij kunnen verwachten: leuke actie en puzzels, foute humor en heel wat bouwen met de Deense blokjes.

LEGO Jurassic World en Marvel’s The Avengers zullen verschijnen op PC, XBox One, XBox 360, PlayStation 3, 4 en Vita, Nintendo Wii U en 3DS. Verder brengt Traveller’s Tales ook nog LEGO Ninjago: Shadow of Ronin, LEGO Batman 3: Beyond Gotham en The LEGO Movie Videogame naar verschillende handhelds en iOS/Android-toestellen.

legoavengers

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.