Random Article


Telltale Games onthult nieuwe trailer voor Game of Thrones Episode 2 – “The Lost Lords”

 


0
Posted 27/01/2015 by

Telltale Games, ontwikkelaar van succesvolle videogameseries gebaseerd op The Walking Dead en Fables: The Wolf Among Us, heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Episode 2 van Game of Thrones. Dit tweede deel gebaseerd op de HBO-fantasyreeks gaat verder met het verhaal van House Forrester en hun strijd tegen House Bolton en House Whitehall in het kielzog van het befaamde Red Wedding. Ook zullen er terug bekende personages uit de tv-serie zoals Jon Snow een gastoptreden krijgen en zullen er bekende locaties zoals Castle Black en The Wall te zien zijn.

Brainfreeze was alvast vrij positief van Episode 1, een waardige maar weinig verrassende videogametegenhanger van HBO’s bekende tv-reeks gebaseerd op de A Song of Ice and Fire-saga van George R.R. Martin.

Game of Thrones Episode 2: “The Lost Lords” is vanaf 3 februari verkrijgbaar op PC, Mac, PS3 en PS4 . De versie voor de Xbox One en de Xbox 360 verschijnt op 4 februari en eigenaars van Android- en iOS-toestellen kunnen de game op 5 februari verkrijgen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.