Random Article


Derde Gameplay Trailer voor Batman: Arkham Knight sluit de Ace Chemicals Infiltration af

 


0
Posted 06/12/2014 by

Vorige week verscheen het eerste deel van een driedelige trailer voor Batman: Arkham Knight van Rocksteady Studios en Warner Bros Interactive. Vorige week het tweede. Nu werd het derde en laatste deel van de Ace Chemicals Infiltration vrijgegeven, waarin het samenspel tussen Batman en Batmobile wordt belicht.

Batman: Arkham Knight sluit de fel bejubelde Arkham-trilogie rond DC’s Dark Knight van Rocksteady Studios af en laat de Scarecrow een hoop vijanden van Batman samenbrengen om voor eens en voor altijd de Caped Crusader te verslaan. De game verschijnt in juni 2015.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.