Random Article


The Dark Knight, Man of Steel en Arrow Content Trailer voor LEGO Batman 3: Beyond Gotham

 


0
Posted 17/11/2014 by

Warner Bros. Games en Traveller’s Tales hebben een trailer vrijgegeven voor de DLC en Season Pass van de zopas uitgebrachte LEGO Batman 3: Beyond Gotham. Hieronder bevinden zich missies gebaseerd op de Krypton-scène uit Man of Steel (2013), de achtervolgingsscène uit The Dark Knight (2008), de tv-reeks Arrow en een add-on rond de 75ste verjaardag van Batman.

De Season Pass kost 14,99 euro (los kosten de pakketten 2,99 het stuk) en bevat het volgende:

The Dark Knight Add-On Pack (nu verkrijgbaar)

Ervaar de bloedstollende achtervolgingsscène uit de iconische film, compleet met stoere voertuigen en explosieve actie. Kruip in de huid van de legendarische Dark Knight en Commissioner Gordon, evenals de Joker en zijn handlangers terwijl ze Harvey Dent’s politiemannen achterna zitten. Bane en Catwoman uit de derde film zijn ook speelbaar.

Man of Steel Add-On Pack (nu verkrijgbaar)
Help Jor-El, zijn vrouw Lara en hun robot Kelex om de jonge Superman “Kal-el” de ruimte in te sturen naar de veiligheid van de aarde terwijl Krypton verandert in chaos. Zoek je weg naar Jor-El’s huis, vecht tegen de binnenvallende troepen van General Zod en neem het op tegen Zod om Superman te redden.

Batman 75th Add-On Pack (nu verkrijgbaar)
Speel als de Joker en Harley en zet alles klaar voor de viering. Kruip in de huid van Batman en speel als een aantal van de meest iconische verschijningen van Batman door de jaren heen, zoals zijn eerste verschijning in Detective Comics #27.

Arrow Add-On Pack (verschijnt binnenkort)
Kruip in de huid van de Green Arrow, met de stem van Stephen Amell uit de succesvolle TV-show Arrow. Verken Starling City en ontmoet nieuwe personages waaronder Diggle, Felicity Smoak, Huntress, Slade Wilson, Black Canary en vele anderen.

Toegang tot toekomstige DLC-content
Krijg toegang tot drie extra game pakketten, die nieuwe speelbare personages, voertuigen en levels bevatten. Details over de extra content worden later vrijgegeven.

LEGO Batman 3: Beyond Gotham is nu beschikbaar op Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, PS Vita, Wii U, 3DS en PC. Onze review lees je hier.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.