Random Article


Traveller’s Tales hint naar LEGO Jurassic Park videogame

 


0
Posted 13/11/2014 by

LEGO Batman 3 is nog maar net uit en ontwikkelaar Traveller’s Tales hint al naar een andere franchise om een LEGO-videogame van te maken. In de eindcredits van LEGO Batman 3 ziet men Batman en Robin aan een koord tegen een muur lopen. Naar het einde van de credits toe gaat het beeld echter plots ritmisch schudden en weerklinkt de alombekende themamuziek van Jurassic Park (1993), waarna er een Tyrannosaurus Rex naast het dynamische duo verschijnt.

Om bovenstaande scène te zien, zul je even handmatig door moeten spoelen naar 28:00.

Eerder dit jaar waren er al geruchten voor een LEGO Jurassic Park-game, die LEGO Jurassic World zou heten. De eerste film dateert alweer van 1993, werd geregisseerd door Steven Spielberg en gebaseerd op het gelijknamige boek van Michael Chrichton. Sequels volgden met The Lost World: Jurassic Park, Jurassic Park 3 en de nog te verschijnen film Jurassic World die in de zomer van 2015 in de bioscoop te zien zal zijn. Wie weet bijgestaan door een LEGO-videogame van Traveller’s Tales…

15770061175_c5abbc984b

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.