Random Article


LEGO Batman 3 gaat Beyond Gotham

 


0
Posted 27/05/2014 by

Warner Bros. Interactive Entertainment en TT Games hebben de inmiddels derde videogame in de LEGO Batman-franchise aangekondigd. LEGO Batman 3: Beyond Gotham is het rechtstreekse vervolg op LEGO Batman 2: DC Super Heroes uit 2012. Opnieuw zal er een heel leger aan DC Comics-superhelden en -schurken in de game te zien zijn, met 150 bespeelbare personages en verschillende gekende locaties als de Batcave, de Justice League Watchtower en de Hall of Justice.

In Beyond Gotham gaat de Caped Crusader, zoals de titel doet vermoeden, een pak verder dan zijn thuisstad en los de ruimte in met zijn collega’s in de Justice League. Dit om de wereld te vrijwaren van de extreem intelligente Superman-aartsvijand Brainiac. In deze game zal de intergalactische veroveraar Lantern Rings nodig hebben om verschillende steden in te krimpen en aan zijn verzameling toe te voegen. Verwacht wordt dat spelers hierbij heel wat verschillende Lantern-werelden zullen mogen bezoeken.

LEGO Batman 3: Beyond Gotham verschijnt begin deze herfst op Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 en PlayStation 3, PlayStation Vita, Wii U, Nintendo 3DS en PC.

lego-batman-3-1

lego-batman-3-4

lego-batman-3-3lego-batman-3-2

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.