Random Article


Marvel’s Avengers verzamelen in Disney Infinity

 


0
Posted 08/04/2014 by

Het kon natuurlijk niet uitblijven. Disney Infinity, de gigantische action-adventure sandbox videogame van Avalanche Software bracht al verschillende Disney– en Pixar-franchises zoals The Incredibles, Pirates of the Caribbean, Toy Story, Monsters Inc., Cars en The Lone Ranger bij elkaar. Binnenkort komen de superhelden van Marvel hen vervoegen. We hebben een licht vermoeden dat Captain America en de Avengers de spits zullen afbijten…

Disney Infinity is momenteel beschikbaar op verschillende platformen. Wanneer de Marvel-personages de game vervoegen is voorlopig nog niet bekend. Lang zal het niet duren, vermits het volgend jaar weleens de beurt zou kunnen zijn aan Star Wars

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.