Random Article


Eerste kijk op nieuwe villain en een hoop screenshots voor Batman: Arkham Knight

 

0
Posted 05/03/2014 by

Hieronder kan je een hoop nieuwe screenshots bekijken voor Batman: Arkham Knight, de zopas aangekondigde laatste game in de bejubelde Batman: Arkham-trilogie van Rocksteady Studios. We krijgen hier onder meer onze eerste kijk op The Riddler, Oracle, commissaris Gordon en de nieuwe villain Arkham Knight. Het personage zou een nieuwe creatie worden van Rocksteady Studios en DC‘s Chief Creative Officer en sterschrijver Geoff Johns, maar lijkt voorlopig niet veel meer dan een gepantserde versie van Batman te zijn. Arkham Knight zou echter een geduchte tegenstander moeten worden die zich op elk vlak met de Dark Knight kan meten. Op het eerste zicht is de Arkham Knight dus een soort anti-Batman, in de lijn van Wrath, Prometheus, Jean Paul Valley/Azrael, Thomas Wayne Jr./Owlman, Thomas Elliot/Hush en Jason Todd/Red Hood uit de DC-comics.

Batman: Arkham Knight speelt zich één jaar na de gebeurtenissen van Arkham City af en ziet de vijanden van Batman samenspannen en Gotham City veroveren na de dood van The Joker. De game verschijnt op PlayStation 4, XBox One en PC en zou rond 14 oktober in de winkelrekken moeten liggen.

arkham1 arkham2 arkham3 arkham4 arkham5 arkham6 arkham7 arkham8 arkham9 arkham10 arkham11 arkham12 arkham13 arkham14 arkham15 arkham16 arkham17

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.