Random Article


Marvel en Glitchsoft brengen Uncanny X-Men: Days of Future Past mobile game

 


0
Posted 04/03/2014 by

Recentelijk maakten Marvel en Glitchsoft bekend dat ze bezig zijn met het ontwikkelen van een mobiele game die gebaseerd is op de bekende Uncanny X-Men-verhaallijn Days of Future Past. De game staat gepland voor mei. Deze game wordt echter gebaseerd op de comics, niet op de gelijknamige film van Marvel en 20th Century Fox dewelke diezelfde maand uitkomt.

In 1981 zetten Chris Claremont en John Byrne zichzelf definitief op de kaart met dit tweedelige X-Men-verhaal, dat niet lang na de legendarische Dark Phoenix Saga volgde. In Uncanny X-Men #141 en 142 vertelden de heren een verhaal over een alternatieve toekomst die ontstond toen de mutanten er niet in slaagden om de moord op de Amerikaanse senator Robert Kelly te voorkomen. De regering stopt in deze toekomst de mutanten in interneringskampen door middel van de gigantische robots gekend als Sentinels. De volwassen Kitty Pryde reist via telepathische weg terug naar het verleden waar ze probeert om dit scenario te voorkomen. Deze verhaallijn is natuurlijk ook de inspiratie van de nieuwe X-Men: Days of Future Past-film die in mei uitkomt (maar hier zal het echter Wolverine zijn die terug in de tijd reist).

Uncanny X-Men: Days of Future Past wordt een een 2D sidescroller en komt in mei uit voor iOS en Android-platformen…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.