Random Article


Batman: Arkham Origins – Trailer voor “Cold, Cold Heart” DLC

 


0
Posted 26/02/2014 by

De winterpret zal dit jaar waarschijnlijk uitblijven in ons land, maar spelers van Batman: Arkham Origins krijgen binnenkort the next best thingWarner Bros. Interactive Entertainment en Warner Bros. Games Montréal hebben inmiddels de trailer vrijgegeven voor “Cold, Cold Heart“, de opkomende downloadbare verhaalcontent voor de derde game in de bejubelde videogamefranchise rond DC‘s Dark Knight.

Niemand minder dan Dr. Victor Fries, beter bekend als de ijskoude Mr. Freeze, zal hierin de game komen te vervoegen. Het personage verscheen voor het eerst (als Mr. Zero) in Batman #121 (1959) en was te zien in verschillende Batman-adaptaties, waaronder de vorige game Batman: Arkham City. In de DLC zal de eerste ontmoeting tussen Freeze en de Caped Crusader plaatsvinden in het Batman: Arkham-universum.

Cold, Cold Heart valt vanaf 22 april te downloaden via Playstation Network, XBox Live en Steam.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.