Random Article


Batman: Arkham Origins Blackgate komt in Deluxe Edition naar consoles

 


0
Posted 20/02/2014 by

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigde zonet aan dat Batman Arkham Origins Blackgate in een deluxe HD-editie naar de PlayStation 3, XBox 360, Wii U en PC komt. De game, een verderzetting van Batman: Arkham Origins, was voorheen enkel beschikbaar op de handhelds PlayStation Vita en Nintendo 3DS. Vanaf 2 april valt Batman: Arkham Origins Blackgate Deluxe Edition te downloaden via PS Network, XBox Live Marketplace en de Nintendo eShop.

Arkham Origins Blackgate speelt zich even na de gebeurtenissen uit Arkham Origins af, de prequel op de bejubelde Arkham-videogamesaga rond DC‘s Dark Knight. Verschillende bendes schoppen keet binnenin de Blackgate-gevangenis van Gotham City en het is aan de nog vrij jonge Batman om de chaos te trotseren. De game bevat enkele personages die niet in de oorspronkelijke Arkham Origins-game zaten, zoals o.a. Bronze Tiger, Solomon Grundy en natuurlijk Catwoman.

Batman-Arkham-Origins-Blackgatecatwoman

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.