Random Article


Trailer voor The Amazing Spider-Man 2 Videogame

 


0
Posted 23/01/2014 by

asm2gameActivision heeft de trailer vrijgegeven voor The Amazing Spider-Man 2-videogame, gebaseerd op de opkomende filmsequel rond Marvel’s bekendste superheld. De game speelt zich min of meer gelijktijdig af met de gebeurtenissen uit The Amazing Spider-Man 2-film en wordt, net zoals diens voorganger uit 2012, een open world action/adventure ontwikkeld door Beenox.

Spider-Man gaat op jacht naar de moordenaar van zijn oom Ben en wordt hierbij bijgestaan door niemand minder dan Sergei Kravinoff aka Kraven the Hunter, een latere vijand van de webspinner en een gekend lid van de Sinister Six. Ook Electro, de hoofdschurk uit de The Amazing Spider-Man 2-film, zal in de game zijn opwachting maken. Er komt een nieuw systeem die bepalen of Spider-Man een “Hero” of een “Menace” wordt door wel of niet doorgaans misdaden te stoppen en spelers kunnen ook met Spidey’s alter ego Peter Parker spelen in enkele foto-opdrachten en detectivewerk.

The Amazing Spider-Man 2 staat gepland voor een release in de lente, vlakbij de release van de gelijknamige film op 16 april. De game verschijnt op PC, Wii U, Nintendo 3DS, XBox 360, XBox One, PlayStation 3 en PlayStation 4.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.