Random Article


Mr. Freeze vervoegt Batman: Arkham Origins

 


0
Posted 01/01/2014 by

We schreven eerder al rond de Batman: Arkham-teaser voor oudjaar, dewelke zonet werd onthuld. Het draait niet om een nieuwe videogame in de bejubelde franchise rond DC‘s Dark Knight, maar om nieuwe story DLC voor Batman: Arkham Origins. Niemand minder dan Dr. Victor Fries, beter bekend als de ijskoude Mr. Freeze, zal de game komen te vervoegen ergens in 2014. Het personage verscheen voor het eerst (als Mr. Zero) in Batman #121 (1959) en was te zien in verschillende Batman-adaptaties, waaronder de vorige game Batman: Arkham City. In de DLC zal de eerste ontmoeting tussen Freeze en de Caped Crusader worden voorgeschoteld in het Batman: Arkham-universum – waar een gala van de Wayne Foundation (al dan niet om het werk van Fries te eren) danig fout lijkt te lopen…

batmanarkhaminvite

batmanarkhamfreeze

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.