Random Article


Launch Trailer voor Batman: Arkham Origins

 


0
Posted 23/10/2013 by

Hierboven kan je de “Personal Mission” launch trailer bekijken voor Batman: Arkham Origins, de prequel op de succesvolle Batman: Arkham-videogamereeks dewelke binnen twee dagen officieel in de winkelrekken ligt. Wij hebben al enkele weken tijd gespendeerd met de game en zouden het weleens de beste entree in de franchise tot hiertoe kunnen noemen (en als je weet dat de Batman: Arkham-games de meest bejubelde videogames gebaseerd op een superheld ooit zijn, wil dat wel wat zeggen…)

batmanarkhamoriginsBatman: Arkham Origins speelt zich af in het tweede bestaansjaar van DC‘s Caped Crusader en stelt een jongere, meer roekeloze en onervaren Bruce Wayne/Batman voor. Op een koude kerstavond in Gotham City zal hij voor het eerst enkele van zijn grootste superschurken, waaronder The Joker, ontmoeten en pas echt de Dark Knight worden. Tevens wordt hij achternagezeten door de politie van Gotham, alsook acht dodelijke huurmoordenaars, op hem afgestuurd door misdaadbaas Black Mask en zal hij zijn partnerschappen met kapitein James Gordon, diens dochter Barbara en een aanvankelijk overbezorgde butler Alfred Pennyworth geleidelijk opbouwen en verstevigen…

De game werd ontwikkeld door Warner Bros. Games Montréal en zal op 25 oktober verschijnen op Playstation 3, PC, XBox 360 en vanaf 1 november op Wii U. Een spin-off getiteld Batman: Arkham Origins Blackgate verschijnt op de handhelds Nintendo 3DS en PS Vita, terwijl ook een mobiele, meer op combat gerichte versie beschikbaar zal zijn voor iOS– en Android-toestellen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.