Random Article


Van jong kind naar Dark Knight in nieuwe Batman: Arkham Origins reclamespot

 


1
Posted 17/10/2013 by

Hierboven kan je een nieuwe reclamespot voor Batman: Arkham Origins bekijken, de prequel op de succesvolle Batman: Arkham-videogamereeks. Het filmpje schetst de reis van de jonge Bruce Wayne naar zijn uiteindelijke lot als beschermer van Gotham City.

Batman: Arkham Origins speelt zich af in het tweede bestaansjaar van DC‘s Caped Crusader en stelt een jongere, meer roekeloze en onervaren Bruce Wayne/Batman voor. Op een koude kerstavond in Gotham City zal hij voor het eerst enkele van zijn grootste superschurken, waaronder The Joker, ontmoeten en pas echt de Dark Knight worden. Tevens wordt hij achternagezeten door de politie van Gotham, alsook acht dodelijke huurmoordenaars, op hem afgestuurd door misdaadbaas Black Mask. 

De game wordt ontwikkeld door Warner Bros. Games Montreal en zal op 25 oktober verschijnen op Playstation 3, PC, XBox 360 en Wii U. Een spin-off getiteld Batman: Arkham Origins Blackgate verschijnt op de handhelds Nintendo 3DS en PS Vita, terwijl recentelijk ook een mobiele, meer op combat gerichte versie werd aangekondigd voor iOS– en Android-toestellen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One Comment


  1. avatar
     
    valies

    prachtige trailer

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.