Random Article


LEGO Galactus in nieuwe trailer voor LEGO Marvel Super Heroes

 


0
Posted 26/08/2013 by

lego-marvel-super-heroesHierboven kan je de nieuwe, op Gamescom getoonde trailer bekijken voor LEGO Marvel Super Heroes, de volgende game in de succesvolle LEGO-franchise van TT Games en Warner Bros. Interactive. Deze keer zal het Marvel-universum opgebouwd worden uit de bekende Deense blokjes en wordt de game uiteraard opnieuw een humoristische action/adventure/puzzlegame geschikt voor alle leeftijden.

Een leger superhelden, waaronder zowat alle bekende namen uit de Avengers, Fantastic Four en X-Men, worden opgetrommeld door Nick Fury en S.H.I.E.L.D. om een even groot leger schurken onder leiding van Dr. Doom en Loki te stoppen. Een hoop Cosmic Bricks landen op aarde en vormen de basis voor een nieuw superwapen van Dr. Doom. Spelers kunnen de controle nemen over Captain America, Thor, Iron Man, Spider-Man, Hulk, Wolverine, Storm, The Thing, Deadpool en vele anderen in een reis doorheen LEGO Manhattan, met heel wat bekende sites en locaties uit het Marvel-universum. Last but not least, komen ook de Silver Surfer en de gigantische planeteneter Galactus opdagen…

LEGO Marvel Super Heroes zal in de herfst uitgebracht worden op PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii U, de handhelds Nintendo DS, Nintendo 3DS, PlayStation Vita en de next-gen consoles Xbox One en PlayStation 4.

legogalactus

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.