Random Article


Eerste trailer voor The Wolf Among Us

 


0
Posted 14/08/2013 by

Je kon al een tijdje geleden bij ons lezen dat Telltale Games (Tales of Monkey Island, Sam & Max) hun nieuwe spel, The Wolf Among Us heeft aangekondigd. De game wordt gebaseerd op de succesvolle Vertigo-reeks Fables van Bill Willingham. Nu kan je ook de eerste trailer zien…

The Wolf Among Us speelt zich af vóór de eerste Fables-comic en de speler kruipt in de huid van, zoals je al uit de titel kan afleiden, niemand minder dan Bigby Wolf. Hij zal zich voornamelijk moeten bezighouden met het voorkomen dat de andere sprookjesfiguren – Fables – niet door normale mensen, ‘mundies‘, ontdekt worden.

Dit is echter niet de eerste keer dat Telltale Games een videogameadaptatie van een comic maakt. Naast Sam & Max en Bone heeft Telltale Games ook in 2012 veel succes geboekt met The Walking Dead (dat binnenkort ook een tweede seizoen zal krijgen). Ook nu zal The Wolf Among Us een point-and-click spel zijn, bestaande uit verschillende episodes waarin je keuzes een grote impact op het verloop van het verhaal zullen hebben. Je zal bijvoorbeeld moeten kiezen of je een conflict als een ware wolf wil oplossen of eerder voor een meer diplomatische aanpak gaat. Ook wordt de techniek van cel-shading opnieuw gebruikt zodat het spel qua stijl dicht aanleunt bij de comics.

Fables_Telltale_Logo

De eerste episode van The Wolf Among Us staat gepland om dit najaar op PC, Mac, Xbox 360 en Playstation 3 te verschijnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.