Random Article


SDCC 2013: Vrouwelijke versie van Copperhead vervoegt Batman: Arkham Origins

 


0
Posted 20/07/2013 by

Copperhead_DCIn de bovenstaande reveal trailer voor Batman: Arkham Origins zien we Copperhead opduiken, één van de acht huurmoordenaars die door Black Mask wordt ingehuurd om het leven van DC‘s Dark Knight te bemoeilijken in de opkomende prequel tot de succesvolle Batman: Arkham-videogames. Pittig detail: deze Copperhead is een vrouw, terwijl de originele versie van het personage (voor het eerst verschenen in The Brave and the Bold #78, 1968) een man was. De eerste Copperhead was een huurmoordenaar in een slangenkostuum, die later tot een hybride slang/mens werd getransformeerd. Zijn mantel werd later overgenomen door Nathan Prince, een lid van de Terror Titans.

In DC’s huidige New 52-comics is Copperhead opnieuw een hybride kruising tussen een slang en een mens en een lid van de Secret Society of Super-Villains. Na de release van de game zal er echter ook een vrouwelijke versie van Copperhead, gebaseerd op deze uit Arkham Origins, in de comics verschijnen.

Batman: Arkham Origins wordt ontwikkeld door Warner Bros. Games Montreal en zal op 25 oktober verschijnen op Playstation 3, PC, XBox 360 en Wii U. Een spin-off getiteld Batman: Arkham Origins Blackgate verschijnt op de handhelds Nintendo 3DS en PS Vita.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.