Random Article


Marvel Heroes MMO – Bekijk de Opening Cinematic en Chronicles of Doom Motion Comics

 


1
Posted 05/06/2013 by

Marvel Heroes, de nieuwe MMO van Gazillion Entertainment, valt vanaf gisteren officieel gratis te spelen. Het verhaal, geschreven door  Brian Michael Bendis (Avengers, All-New X-Men, Ultimate Spider-Man) levert een tocht doorheen het ganse Marvel-universum en ziet Marvel’s ultieme booswicht, Doctor Doom, een realiteitsmanipulerende Cosmic Cube bemachtigen (dat is dus een Tesseract, voor al jullie filmfans).

Hierboven kan je de intro van de game bekijken, waarin Uatu The Watcher een korte geschiedenisles geeft. Hieronder vind je dan weer de inleidende, vierdelige motion comic Chronicles of Doom, getekend door Ron Lim (The Infinity War) en Lee Garbett (DC/Wildstorm Dreamwar) waarin Victor Von Doom’s tocht naar ultieme macht begint. Hierin zien we o.a. de Fantastic Four, Iron Man, Dormammu en de Eternals voorbijkomen. Geniet ervan!

Marvel Heroes valt via deze link te downloaden…

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One Comment


  1. avatar
     
    Drogomir

    Ze hadden de tekenstijl van de opening cinematic beter ook gebruikt in de nieuwe Avengers Assemble serie en bij Ultimate Spider-man, ziet er imo echt veel beter uit.

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.