Random Article


Ook Batgirl in Injustice: Gods Among Us

 


0
Posted 03/05/2013 by

UPDATE: Batgirl is bevestigd. Een gameplayvideo volgt volgende week, alsook een vermoedelijke releasedatum.

Eerder brachten we jullie al het nieuws dat Lobo, de Main Man, het eerste DLC-personage werd voor Injustice: Gods Among Us. Nu is het zo goed als bevestigd dat hij wordt opgevolgd door Batgirl. Het bovenstaande filmpje toont de aankoop, maar was in feite een (nu al weggewerkte) bug. Wanneer we precies met Batgirl kunnen spelen in de nieuwe DC Comicsfighting game van NetherRealm Studios is echter nog niet geweten.

De bekendste Batgirl is uiteraard Barbara Gordon, de dochter van Gotham City-politiecommissaris James Gordon, die door Batman geïnspireerd werd om zelf een misdaadbestrijder te worden en voor het eerst verscheen in 1967. Enkele jaren eerder verscheen er echter al een Bat-Girl gekend als Betty, later Bette Kane en Barbara gaf in latere jaren – wanneer ze zelf opereerde als Oracle – haar mantel door aan o.a. Cassandra Cain, de dochter van twee huurmoordenaars, Helena Bertinelli (de voormalige Huntress) en Stephanie Brown (de voormalige Spoiler alsook Robin). In DC’s New 52 en in de meeste media-incarnaties van het personage is het echter steeds Barbara die de mantel van Batgirl draagt, en in Injustice zal dit niet anders zijn. Met zoveel verschillende versies, echter, schreeuwt het personage om tal van extra skins.

Batgirlinjustice

Nu Batgirl ook min of meer bevestigd lijkt, wordt er wat meer kracht bijgezet aan de laatste geruchten omtrent de vier eerste downloadbare karakters. Na Lobo en Batgirl, werden hier ook nog de Kryptoniaanse ex-generaal/crimineel en Superman-aartsvijand General Zod vernoemd en niemand minder dan Scorpion, de uit de hel verrezen ninja uit Mortal Kombat. Zod lijkt een logische keuze vanwege zijn grote rol in de opkomende Superman-filmreboot Man of Steel en vermits MK 2011 Freddy Krueger als “gastpersonage” had (en deze eveneens de meest gedownloade van ze allemaal werd), zou het inderdaad ook weleens kunnen dat NetherRealm hun mascotte opnieuw zal laten kennismaken met het DC-universum.

Injustice: Gods Among Us is nu beschikbaar op XBox 360, Playstation 3, Wii U en iOS-toestellen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.