Random Article


LEGO Marvel Super Heroes – Gameplay Trailer

 


1
Posted 24/04/2013 by

In bovenstaande gameplay trailer doe je al een eerste ervaring op van LEGO Marvel Super Heroes, de nieuwe  all-ages action/adventure/puzzle videogame van Traveller’s Tales en Warner Bros. Interactive (LEGO Batman, LEGO Star Wars). We zien o.a. LEGO-versies van de Hulk, Iron Man, Nick Fury en Spider-Man het uitvechten met The Abomination en de Sandman. Hierbij hoort uiteraard de traditionele humor die Traveller’s Tales in hun LEGO-games stoppen.

LEGO Marvel Super Heroes zal een grote cast aan helden en schurken bevatten en het verhaal zal handelen over Silver Surfer‘s surfbord dat in verschillende kosmische blokjes is uiteengevallen. De helden moeten samenwerken om de blokjes uit de verkeerde handen te houden. Naast enkele bekende superschurken, zal de grote antagonist van dienst uiteraard niemand minder dan planeteneter Galactus worden…

De game staat gepland voor een release in het najaar en verschijnt op PC, Nintendo DS en 3DS, PS Vita, Playstation 3, XBox 360 en Wii U.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One Comment


  1. avatar
     
    Thomaswat

    I like!

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.