Random Article


Eerste DLC-Personage voor Injustice: Gods Among Us gelekt

 


3
Posted 16/04/2013 by

dccomicsloboDe live finale van de Injustice: Gods Among Us Battle Arena tussen Superman en Batman mag dan even uitgesteld zijn, het eerste downloadbare personage (dat tijdens deze show moest aangekondigd worden) is dan toch gelekt. Niemand minder dan Lobo, The Main Man en Bastich eersteklas, zal NetherRealm Studios‘ opkomende DC Comicsfighting game vervoegen.

Lobo is een intergalactische biker, huurling en premiejager en de laatste Czarnian (met name omdat hij de rest van de bevolking van zijn thuisplaneet heeft gedood). Een eerste versie van het personage verscheen voor het eerst in Omega Men #3 uit 1983 en werd gecreëerd door Roger Slifer en Keith Giffen. Eind jaren 80 werd hij herdoopt tot een extreme parodie van de typische badass antiheld en verkreeg hij enkele populaire soloreeksen doorheen de jaren 90. Lobo houdt van zinloos geweld, snelle motors, goeie sigaren en kan zich qua krachtniveau meten met Superman.

In Injustice: Gods Among Us was Lobo al te zien als cameo in één van de eindfilmpjes. Ook werd ie al meermaals vernoemd door programmeur Ed Boon. Nu wordt hij dus officieel de eerste van vier DLC-personages. De game ligt eind deze week bij ons in de winkelrekken voor Playstation 3, XBox 360 en Wii U.

Lobo: Portrait of a Bastich bij Archonia.com

 

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


3 Comments


 1. avatar
   
  Lav

  Damn it, Veruca heeft weer juist gegokt!
  • avatar
    
   Veruca

   1 down, 3 to go. :p

   Van Martian Manhunter en Power Girl ben ik zo goed als zeker, maar dat 4e blijft ook voor mij voorlopig een vraagteken. :)

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.