Random Article


Bekijk de Intro van Injustice: Gods Among Us

 


0
Posted 05/04/2013 by

I can say without a doubt that there are an infinite number of universes. Some are just like our own… but for one or two significant events, exactly the same. – Lex Luthor

Hierboven kan je het eerste deel van de cinematische intro bekijken voor de story mode van Injustice: Gods Among Us, de opkomende DC Comicsfighting game van NetherRealm Studios (Mortal Kombat). Spoilers zijn er niet echt, althans toch niet voor diegenen die ook de prequel comic lezen. De intro toont voornamelijk de belangrijkste gebeurtenis die het gekende DC-universum doet transformeren naar de dystopische wereld onder het “nieuwe regime” waarin de game zich afspeelt. DC blijft echter DC, en meerdere parallelle werelden zullen daarmee uiteraard ook niet onaangeroerd blijven.

In de versie van de game die we recentelijk speelden en uiteenzetten in onze hands-on preview, verkregen we echter ook al een kijk op de introductiescènes die zich nog na het bovenstaande filmpje afspelen. Welke dat zijn, kan je hieronder te weten komen.

Injustice: Gods Among Us ligt op 19 april in de winkelrekken voor Playstation 3, XBox 360 en Wii U. Een demo met Batman, Wonder Woman, Lex Luthor en Doomsday in de Gotham City-arena is nu al beschikbaar, alsook een  gratis iOS-versie van de game met 3-tegen-3 tag-team.

Injustice Story Mode… Continued

  • Na bovenstaande intro worden we getrakteerd op een heus gevecht tussen Superman en Ares in Metropolis, waar ook Wonder Woman, Aquaman en Doomsday opduiken.
  • Daarna gaan we naar de Watchtower op de maan, waar alweer een hoop helden (Raven, Nightwing, Cyborg) en schurken (Bane, Lex Luthor, Catwoman) met elkaar in conflict treden.
  • Nightwing staat hier ook in contact met Batman.
  • In de laatste scène gaan we naar Arkham Asylum, waar Batman de cel van de (al dan niet uit een parallelle wereld afkomstige) Joker opzoekt. Hij wordt in een hinderlaag gelokt en dit leidt tot het eerste gevecht in Injustice‘s story mode: Batman versus Deathstroke…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.