Random Article


Doomsday in Injustice: Gods Among Us

 


2
Posted 13/03/2013 by

Doomsday unleashed

De geruchten waren er al een hele tijd, maar nu kunnen we eindelijk melden dat niemand minder dan Doomsday – het monster dat ooit Superman doodde – officieel de speelbare cast van Injustice: Gods Among Us vervoegt. In het onderstaande gameplayfilmpje van NetherRealm Studios‘ opkomende DC Comicsfighting game kan je een gevecht tussen Doomsday en Shazam bekijken. Het monster wordt uiteraard een powerhouse en bevat één van de leukste, meest over-the-top super moves die we al in het spel gezien hebben.

Doomsday verscheen voor het eerst in Superman: The Man of Steel #18 uit 1992 en was de hoofdantagonist uit de bekende Death of Superman-verhaallijn. Net als Superman zelf, keerde ook Doomsday terug uit de dood om nog meermaals met de man van staal en zijn kompanen in de Justice League in conflict te treden. Hij kreeg uiteindelijk een oorsprongsverhaal mee als een eeuwenoud biologisch wapen, afkomstig uit de prehistorie van Krypton – geboorteplaneet van Superman.

Zijn rol in Injustice: Gods Among Us is voorlopig nog niet bekend. Doomsday verscheen louter als een illusie in de prequel comic en blijkt in de game toch een lichte vorm van intelligentie te hebben. Verwacht wordt dat hij ook hier alweer als een wapen gebruikt zal worden… maar aan welke kant van het conflict, dat is nog niet duidelijk. Injustice: Gods Among Us verschijnt op 19 april op XBox 360, Playstation 3 en Wii U.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


2 Comments


 1. avatar
   
  Vyron

  Made my day!
 2. avatar
   
  Lav

  lol! wat een supermove :o

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.