Random Article


Injustice: Gods Among Us – Story Trailer

 


2
Posted 30/01/2013 by

Net op tijd voor de release van het eerste deel van de prequel comic voor Injustice: Gods Among Us, komen Warner Bros. en NetherRealm Studios op de proppen met een nieuwe trailer die het verhaal van de DC fighting game wat meer uit de doeken doet. Hierin krijgen we een beter beeld van de tragische gebeurtenis die de dystopische toekomst voor de helden en schurken van DC in gang zet en welke allianties zullen gevormd en verbroken worden in de diepgaande story mode van de game (lichte spoilers volgen echter wel voor het einde van de prequel comic, waarvan je hier een review kan lezen).

Injustice: Gods Among Us verschijnt op 19 april op Playstation 3, XBox 360 en Wii U.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


2 Comments


 1. avatar
   
  ikbenvrolijk

  Woooohooooooo :D
 2. avatar
   
  ikbenvrolijk

  Doenietvrolijk is me ID account :D pewpew

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.