Random Article


Nieuwe trailer Injustice: Gods Among Us

 


2
Posted 24/01/2013 by

19 april is het zover, dan ligt Injustice: Gods Among Us – de nieuwe DC Comicsfighting game van NetherRealm Studios (Mortal Kombat) – in de winkels. NRS stuurde zonet een nieuwe trailer voor de game de wereld in, met nieuwe beelden, verhaalinfo en voice-overs van onder meer Superman, Batman, The Flash, Wonder Woman, Lex Luthor en The Joker.

In de verhaallijn van de game treden de meeste superhelden van de Justice League, na een grote ramp die miljoenen levens eiste, harder op tegen superschurken en gaan ze net iets te ver in hun poging om de mensheid te beschermen. Er ontstaat een oorlog tussen het hieruit ontstane, haast fascistische, regime van Superman, en de verzetstroepen van Batman, met heel wat superhelden en -schurken er middenin.

Injustice: Gods Among Us verschijnt op 19 april op Playstation 3, XBox 360 en Wii U. Een nieuw deel van de gelijknamige prequel comic komt elke dinsdag digitaal uit en de eerste gedrukte editie zal volgende week in de winkels liggen.

Injustice: Gods Among Us bij Archonia.com

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


2 Comments


  1. avatar
     
    Lav

    Euhm…zijn dat nu precies airbags op Batman zijn borstkas? :p

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.