Random Article


Superman versus Goku!

 


1
Posted 13/01/2013 by

Het is het hoofdonderwerp van heel wat fan fiction, geeky arguments en misschien terecht wel één van de meer belangrijke vragen des levens: wie wint in een gevecht tussen Superman, DC‘s allereerste superheld, en Goku, protagonist uit de Dragon Ball-franchise? Voor de 25e aflevering van de internetshow Death Battle – waarin populaire figuren uit de wereld der videogames het fighting game-gewijs tegen elkaar opnemen in een strijd op leven en dood – biedt de Amerikaanse game-/entertainmentwebsite ScrewAttack een antwoord. Eerder zagen we in deze reeks al dodelijke gevechten tussen onder meer Sonic the Hedgehog (Sega) en Mario (Nintendo), Marvel’s Thor en Raiden uit Mortal Kombat, Kratos uit God of War en Spawn en zelfs Batman versus Spider-Man.

Om de capaciteiten van de twee vechtersbazen in te schatten heeft ScrewAttack professionele hulp ingeroepen van fansites als Kanzenshuu en de Superman Homepage, en wordt de match-up gestaafd met talrijke voorbeelden uit de comics, films en games waarin de personages al zijn verschenen. Goku werd ingesproken door MasakoX (Lawrence Simpson) en in de stem van Superman herkennen we Michael Agrusso, beter bekend als ItsJustSomeRandomGuy, wiens Youtube-kanaal enkele hilarische superheldenparodieën met actiefiguren van zowel DC als Marvel bevat.

Het resultaat is de langste en grootste Death Battle tot hiertoe (net iets langer dan een half uur). Geniet ervan!

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One Comment


 1. avatar
   
  VidelKastroo

  Finally Someone as strong as me!
  Sensu Bean…want one?
  Goku krijgt toch mijn Win :)

  wel lachen hoe hij lexcorp eraan kamehamehaat

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.