Random Article


Brian Michael Bendis vertelt over Marvel Heroes MMO

 


1
Posted 28/11/2012 by

In een nieuw vrijgegeven videodagboek vertelt het productieteam van Marvel Heroes, een gratis MMORPG van Gazillion Entertainment die zich afspeelt in het Marvel-universum, over de game. Interessant is dat hier ook voor het eerst Marvelschrijver Brian Michael Bendis (Alias, Ultimate Spider-Man, Avengers, All-New X-Men) aan het woord komt. Bendis is immers verantwoordelijk voor de schijnbaar immense verhaallijn van de game, waarin niemand minder dan Doctor Doom in het bezit komt van een Cosmic Cube, en vertelt jullie hier in het onderstaande filmpje graag wat meer over. De game ziet er alvast zeer fijn uit voor alle Marvelfans, met bekende stemacteurs, cut scenes in comicvorm, verschillende klassieke kostuums voor de personages en leuke verwijzingen naar de persoonlijkheden van en verhaallijnen rond de vele superhelden… Maar, geen bespeelbare Jarvis?

Een officiƫle releasedatum voor Marvel Heroes moet nog steeds bekendgemaakt geworden. Je kan je echter al wel inschrijven om een gesloten betaversie te spelen op de officiƫle site.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One Comment


  1. avatar
     
    Veruca

    Diablo meets Marvel? Yes please! :D

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.