Random Article


Marvel Vs Capcom: Origins komt eraan in september

 


1
Posted 06/07/2012 by

De Japanse videogamegigant Capcom (Resident Evil, Street Fighter) kondigde zopas alweer een nieuwe telg in haar populaire Marvel Vs Capcom-reeks aan. Marvel Vs Capcom: Origins zal in september verschijnen als een downloadbare titel op het Playstation Network en XBox Live Arcade. De titel bevat twee klassieke 2D arcadevechtspellen, die voor de gelegenheid werden afgestoft, in een HD-jasje gestoken en van online play voorzien. De eerste is Marvel Super Heroes uit 1995, deze sequel op Capcoms eerdere X-Men: Children of the Atom breidde de cast van Marvels vrolijke mutanten uit naar een vechtspel dat losjes werd gebaseerd op de verhaallijn The Infinity Gauntlet uit 1991, met enkele van de uitgeverij haar grootste superhelden in de hoofdrol. Titel nummer twee wordt Marvel Vs Capcom: Clash of Super Heroes uit 1998. Deze allereerste Marvel Vs Capcom (die uiteindelijk nog enkele sequels kreeg) was niet het eerste tag team cross-over vechtspel van Capcom, maar blijft één van de meest memorabele. De game combineerde voor de eerste maal enkele Marvelhelden en -schurken met personages uit verschillende franchises van Capcom (niet louter Street Fighter) in een verhaallijn die haar inspiratie haalde bij Marvels grote Onslaught-event uit 1996. Beide games bevatten natuurlijk de typische over-the-top gameplay waarvoor de serie zo gekend staat.

Zeer leuk van Capcom, nu X-Men: Children of the Atom, X-Men Vs Street Fighter en Marvel Super Heroes Vs Street Fighter nog en dan is de heropleving van deze jaren 90 nostalgie compleet. Bekijk hieronder alvast de eerste trailer voor Marvel Vs Capcom: Origins!

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One Comment


  1. avatar
     
    Intersivety

    Hehe dat werd tijd lijkt me erg super om in HD te spelen :D

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.