Random Article


 
Nieuwste Specials
 

Wedstrijd: Win een Bakugan Battle Pack

 

Posted 07/09/2019 by

Vanaf 9 september zijn er nieuwe afleveringen van Bakugan: Battle Planet (elke dag om 20u35) en om dat te vieren geven we twee battlepacks weg! Bakugan: Battle Planet volgt de avonturen van Dan Kouzo en zijn beste vrienden: de eerste kinderen op aarde die een band kregen met de mysterieuze wezens die bekend staan als Bakugan!

Wanneer Bakugan uit de aardkorst verschijnen in een mysterieuze wereldwijde ‘ontwaking’, moeten Dan en zijn vrienden leren hoe ze kunnen samenwerken met hun Bakugan, om de kwade krachten te overleven die de geheimzinnige wezens willen beheersen, bevelen of zelfs vernietigen. Dan en “De Geweldenaren” zorgen voor de bescherming van hun Bakugan, de aarde, en uiteindelijk het grote geheim onder hun voeten.

In samenwerking met Cartoon Network geeft Brainfreeze nu twee Bakugan Battlebacks weg!

 

WAT KAN JE WINNEN?

Een Bakugan-battlepack

WAT MOET JE DOEN OM TE WINNEN?

Simpel, vertel ons waarom! Sharing/Retweeting increases chances of winning!

Like ons op Facebook!


Deze wedstrijd loopt tot en met vrijdag 4 oktober 2019.
Winnaars worden persoonlijk gecontacteerd op zaterdag 5 oktober 2019.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.