Random Article


 
Nieuwste Specials
 

Funko en Playmobil brengen nieuwe Ghostbusters, Back to the Future, Willy Wonka, TMNT en Doctor Who toys op de markt

 

Posted 11/01/2017 by

 

Funko heeft zijn nieuwe speelgoedlijn in samenwerking met Playmobil, vrijgegeven. In deze lijn zitten personages uit bekende film- en tv-series uit de jaren 80. Zo zien we personages uit Ghostbusters, Doctor Who, Teenage Mutant Ninja Turtles, Back to the Future en Willy Wonka/Charlie and the Chocolate Factory. Zeer goed nieuws voor verzamelaars van één van beide producten of allebei. Het resultaat mag er alleszins wezen. De Funko/Playmobil-toys liggen deze maand in de winkelrekken.
jpegjpeg-5jpeg-2 jpeg-7 jpeg-4jpeg-11jpeg-3

jpeg-8jpeg-9
jpeg-10 jpeg-1jpeg-6

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.