Random Article


 
Nieuwste Specials
 

Sphero brengt Force Band uit voor hun BB-8-robot

 


Posted 05/01/2016 by

Iedereen kent hem wel, BB-8 of ook wel de kleine robot uit Star Wars: The Force Awakens. Ondertussen is de speelgoedversie door producent Sphero al even bekend. Deze schattige mini-versie volgt al je commando’s, valt te besturen met je smartphone en reageert onder meer op impulsen van de wereld rondom hem. Tot nog toe was het anderzijds niet mogelijk om hem zonder smartphone te controleren. Om dit euvel te verhelpen heeft Sphero zonet haar zogenaamde Force Band, een Star Wars-smart watch, aangekondigd waarmee je met handgebaren BB-8 kan besturen. Feel the Force! 

Voorlopig staat een (vage) releasedatum voor de Force Band gepland voor de herfst van 2016.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.