Random Article


 
Nieuwste Specials
 

Nieuws: Loot Crate nu ook beschikbaar in België!

 

Posted 14/09/2015 by

Met hun maandelijkse thema’s, de belofte dat de waarde van wat je ontvangt hoger is dan wat je ervoor betaald hebt en natuurlijk het verrassingseffect, hebben Mystery Boxes massaal de markt veroverd. Ze bestaan in alle soorten en maten, maar van al deze Mystery Boxes (en de daaraan gelinkte abonnementdiensten) is Loot Crate misschien wel één van de bekendste onder de gamer- en comic-fans.

IMG_1247

Jammer genoeg was deze, net zoals vele andere Mystery Boxes, niet te verkrijgen in België. Tot op heden! Want vanaf nu is daar eindelijk verandering in gekomen: Loot Crate wist namelijk, als één van de eersten, de Belgische grenzen te doorbreken. De inwoners van dit magische land kunnen zich nu dus maandelijks te goed doen aan mysterieuze items welke uitgekozen werden door Loot Crate.

Wat maakt Loot Crate nu anders of beter dan zijn vele concurrenten? Eén van de sterkste punten van Loot Crate is de prijs: zo betaal je voor een één-maandelijks abonnement €27, maar in tegenstelling tot vele andere overzeese Mystery Boxes is deze wel inclusief verzendingskosten. Verder varieert de inhoud van de Loot Crate elke maand. Zo kan je er regelmatig een T-shirt en een comic in terugvinden samen met heel wat andere “typische” producten, zoals sleutelhangers en posters, maar er is geen vast schema waardoor de items in elke Box lekker onvoorspelbaar zijn. Bovendien is het thema in het geval van Loot Crate heel breed te noemen en zijn ze niet gebonden aan een franchise, waardoor je in één en dezelfde Box dingen van zowel Marvel, DC Comics als TV-series zoals Breaking Bad kan terugvinden.

Loot Crate

Is dit nog niet voldoende voor jou? Elke maand zit er, net zoals bij vele andere Mystery Boxes, ook iets “exclusief” in de Loot Crate, samen met een minimagazine en een speld. Bovendien kan je jouw Box nog wat groter maken via de Level-Up formule, waardoor je een extra “girly” accessoire, een (long-sleeve) T-shirt of polo, of twee paar sokken kan toevoegen.

loot-crate-july-2015-completeInhoud van de juli – Heroes 2 Box

Kortom, de Loot Crate is een Mystery Box, zoals een Mystery Box hoort te zijn.

Wil je deze ook een uitproberen? Tot 19 september kan je je inschrijven voor de september Box met het thema “Summon”. Deze belooft alvast een exclusieve Supernatural collectable, een Blizzard’s Hearthstone, een Kid Robot en een Pokémon item met zich mee te brengen. Op de website van Loot Crate vind je meer informatie om je eigen Crate te bestellen.

september loot crate

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.