Random Article


 
Nieuwste Specials
 

Star Wars: The Force Awakens – Force Friday

 

Posted 04/09/2015 by

Vandaag zou een grootse dag worden voor Star Wars-fans over de hele wereld. Het gehele gamma van nieuw speelgoed en allerlei verzamelobjecten in verband met de nieuwste Star Wars: The Force Awakens-film werd vandaag officieel gelanceerd, maar niet overal in dezelfde mate, zo blijkt. Vanuit verschillende bronnen werd al snel duidelijk dat in België maar weinig winkels mee in de hype waren gestapt. Sommige winkeliers waren zelfs niet op de hoogte…

Star-Wars-The-Force-Awakens-Toy-Art-Featured-05032015-970x545

Op het internationale vlak werd dan weer wel grootschalig ingezet via allerlei sociale media en heuse pre-shows. Van Hot Wheels-sets tot allerlei Hasbro-figuren en gedetailleerde LEGO-sets, Disney zet met deze The Force Awakens-lijn enorm in op de nieuwe (en oudere) generatie fans. Een voorproefje van de indrukwekkende reeks toys kan je op het officiële Star Wars-Youtubeaccount terugvinden. Heb je iets te pakken gekregen? Laat het ons weten!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.