Random Article


 
Nieuwste Specials
 

Marvel trekt Fantastic Four en X-Men licenties bij XM Studios in

 


0
Posted 26/05/2015 by

Marvel’s commerciële strategie om 20th Century Fox buiten spel te zetten wordt volop verdergezet, zo blijkt. Eerder deze week was er al het debacle rond de aangepaste Marvel t-shirts, maar nu volgt er ook een iets kostelijkere ingreep. De Amerikaanse uitgever heeft immers de X-Men- en Fantastic Four-gerelateerde rechten ingetrokken bij beeldenproducent XM Studios Premium Collectibles. Zo vermijdt Marvel natuurlijk onrechtstreeks reclame te maken voor de concurrerende filmstudio 20th Century Fox die de desbetreffende filmlicenties jaren geleden heeft opgekocht.

Sentineldiorama 1

Sentineldiorama 2

Vorige week stelde XM Studios nog haar nieuwste X-Men vs Sentinel-diorama voor. Ook dit zou weer een prijzig, maar indrukwekkend stuk worden. Vandaag werd dan officieel bekendgemaakt wat menig fan al vreesde:

Folks, it’s been a sad day for us… due to reasons we aren’t at liberty to disclose, we have been asked to put a hard stop to all X-Men characters for now. That means Cable can’t be released, and neither can the awesome Sentinel Diorama which we’ve all been so looking forward to. Still, we continue to have faith that this isn’t an indefinite red light forever and you can have our promise we will be back to producing these dream pieces once the coast is clear – no matter how long it takes!

Jammer genoeg zullen het Sentinel-diorama alsook andere nakende projecten door XM Studios rond de X-Men en Fantastic Four voor de meest fanatieke verzamelaars onder ons nu slechts (voor even?) een droom blijven…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.