Random Article


 
Nieuwste Specials
 

Inhoud eerste Marvel Collector Corps Box bekend

 

0
Posted 04/05/2015 by

Na heel wat logistieke problemen, is Marvel Collector Corps er eindelijk in geslaagd om zijn eerste Mystery Box te bezorgen aan de fans die voor april hun bestelling hadden doorgegeven. En, zoals dat tegenwoordig wel eens durft te gebeuren, kan je nu volop genieten van reviews en Youtube-video’s van de gelukkigen die hem reeds ontvangen hebben.

Dus wat zit er nu werkelijk in, en moeten de Belgen onder ons hun haren nu uit het hoofd gaan trekken omdat Marvel ogenschijnlijk weinig interesse in hen heeft?

Op voorhand wisten we al dat Funko’s Iron Man Hulkbuster als de ultieme exclusieve aanwezig zou zijn, maar nu zijn dus de eerste “echte” beelden van hem te vinden.

marvel-collectors-april-2015-popMocht er nog iemand aan getwijfeld hebben: de Hulkbuster is echt wel een “exclusive”, wat nog maar eens duidelijk bevestigd wordt door de (wel opvallende) sticker

Verder was er ook sprake van een tweede Funko en blijkbaar werd er gekozen voor een Ultron Dorbz. Volgens de doos is dit ook een exclusive en zou deze, in principe, nergens anders te verkrijgen zijn. Een slimme zet van de marketing mensen bij Funko en Marvel, aangezien velen nu waarschijnlijk geneigd zullen zijn om hun Avengers Dorbz-serie in de toekomst te vervolledigen.

marvel-collectors-april-2015-miniGeen sticker, maar toch wel een duidelijke vermelding van de exclusiviteit

Up next, zijn de twee “premium accessoires” en zo te zien is Marvel hier voor de typische mystery box fillers gegaan met een patch en een pin.

marvel-collectors-april-2015-pinLeuke extra’s, maar de kans is klein dat iemand hiervoor de box zal aanschaffen

Natuurlijk is geen enkele mystery box compleet zonder een t-shirt. In het geval van Marvel Collector Corps werden er vier verschillende designs aangekondigd en twee ervan zien er als volgt uit:

collector-corps-20 marvel-collectors-april-2015-tee

Raden naar hoe de andere twee er uit zien, lijkt ons niet zo moeilijk.

Tot slot is er natuurlijk nog de comic. Welke het zou worden, was ook al lang geen geheim meer: Guardians Team-Up #1 (in een variant cover).

marvel-collectors-april-2015-comic

Eerlijk gezegd lijkt de Hulkbuster hét item in deze box te zijn. De andere dingen zijn wel leuke hebbedingetjes, maar zonder de Hulkbuster zou deze box zeker niet half zo interessant zijn. Gelukkig kan je hem, en de Ultron Dorbz, nu al reeds op de “tweedehandse” markt vinden. Wachten tot wanneer Marvel eindelijk ook België opneemt bij zijn internationale bestemmingen is daardoor niet echt nodig. Maar voor diegenen die liefst het spel eerlijk spelen: op dit moment is er nog steeds geen update. Snel nog vriendjes maken in het buitenland om deze box te bestellen, zal waarschijnlijk je enige mogelijkheid zijn.

marvel-collectors-april-2015-box-artMarvel heeft ook op details gelet en heeft ook aan de doos gedacht

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.