Random Article


 
Nieuwste Specials
 

Hot Toys maakt Groot in een bloempot uit Guardians of the Galaxy

 


0
Posted 07/08/2014 by

Opgelet, dit artikel bevat milde spoilers voor Marvel’s Guardians of the Galaxy-film, vanaf volgende week overal in de bioscoop!

hot-toys-potted-groot

Het is eindelijk zover, Hot Toys heeft aangekondigd dat ze het buitenaardse boomwezen Groot uit Marvel’s Guardians of the Galaxy in een bloempot zullen steken. Lezers van de comics weten al dat wanneer Groot sneuvelt, er maar één twijgje van zijn lichaam hoeft over te blijven en opnieuw geplant kan worden zodat hij terug kan groeien tot een volwaardige Groot. Het is één van de meest originele verrijzenissen in het medium der comics en het komt dan ook als geen verrassing dat het ook deel zal uitmaken van de nieuwe film rond Marvel’s kosmische personages.

In de film doet Groot nog wel een dansje terwijl hij groeit in de bloempot. Het is vooralsnog niet geweten of de figuur van Hot Toys zal kunnen bewegen. Wat we wel weten is dat de Groot in een bloempot een extraatje wordt voor al wie de Rocket Raccoon & Groot 1/6th Scale Collectible Figures-set voorbestelt.

Rocket & Groot Collectible Figures Set bij Archonia.com

grootinapot

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.