Random Article

 
Nieuwste Specials
 

Welkom op Brainfreeze.be

Welkom op de comic-website van de Benelux. Heb je een passie voor comics? Ben je fan van superhelden verfilmingen? Speel je graag games met Batman, Spider-man of andere helden in de hoofdrol? Dan ben je hier op het juiste adres. Het doel van Brainfreeze is om een groter publiek het comic medium te laten ontdekken, dus dit is de plaats waar gelijkgezinden samen over comics praten en discuteren op ons eigen forum. En de Brainfreeze crew zorgt ervoor dat je overladen wordt met informatie over jouw favoriete reeksen.

Ook posten we bijna dagelijks nieuwe Reviews over allerlei reeksen en comics. We gaan van de bekendste helden zoals Superman, Batman, Spider-Man, X-Men tot de minder bekende en voor de meerderheid zelfs onbekende reeksen. Zelfs video-verslagen van grote beurzen en interviews met artiesten en schrijvers kan je ook vinden op Brainfreeze. En als dat nog niet genoeg is om je te overtuigen van de pracht van het comic-medium organiseren we met zeer grote regelmaat wedstrijden. Dus hou Brainfreeze zeker in de gaten.

Heb je genoten van The Avengers maar wil je meer over deze helden weten?!

Geen probleem. Brainfreeze geeft 3 Comic bundels weg aan de bezoekers van Marvel Double Bill van Kinepolis Gent!

Avengers: The Origin

The Avengers

Essential Avengers

 

The Avengers : De nieuwe reeks The Avengers geschreven door Brian Michael Bendis (160 pagina’s)

Essential Avengers vol.1 : Een verzameling van de allereerste Avenger comics geschreven door Stan “The Man” Lee. (528 pagina’s)

 Avengers The Origin : Een hervertelling van het eerste avontuur van The Avengers geschreven door Joe Casey ( 144 pagina’s)

 

Wat moet je doen om te winnen?

Maak een account aan op ons forum en stuur een PM naar Brainfreeze met het antwoord op de volgende prijsvraag:

“Wat is de naam van de slechterik in The Avengers?”

Stuur ons het antwoord vóór zaterdag 29 april, en vergeet niet om je contactgegevens te vermelden! Zondag worden de winnaars bekend gemaakt.

Veel succes, en hou ons zeker in gaten voor meer over The Avengers!

Met dank aan:

Comments

comments