Random Article


Bannan Games lanceert Nederlandstalige versie van “Dig Your Way Out”

 

Posted 22/09/2020 by

Toen Michael Scofield en zijn kompanen probeerden ontsnappen, hadden ze beter hulp gehad van dit stelletje ongedierte! In Graaf je vrij, probeer je te ontsnappen uit de gevangenis. Maar van samenwerken komt niet veel in huis, want enkel de eerste kan ontsnappen.

Onze vrienden van Bannan Games (Valda) hebben de Nederlandstalige licentie binnengehaald van Dig Your Way out en hebben momenteel een campagne lopen op het crowdfundingplatform Ulele.

In Graaf je vrij neem je de rol op als een gevaarlijke gangster. Door middel van verschillende acties probeer je de nodige materialen te verzamelen om jezelf te bewapenen. De belangrijkste items heb je nodig om te ontsnappen uit de hel. Jammer genoeg ben je niet de enige die wil ontsnappen, de andere spelers zullen er alles aan doen om je tegen te houden en die broodnodige componenten te stelen. Na wat stevige vechtpartijen heb je misschien net voldoende tunnel punten kunnen verzamelen om te ontsnappen! Voor de rest is het te laat en zal het alarm zal hun ontsnappingspoging verijdelen.

Ben je fan van spellen, waarin je elkaar een mes in de rug kan steken? Aarzel niet om dit heerlijk spel in huis te halen! De campagne van Graaf je vrij kan je nog steunen tot eind september via het crowdfunding platform Ulele.

Graaf je vrij via Ulele

Comments

comments


Joffrey

 
avatar